For pensionister

Torsdag den 24. februar kl. 19
Denne aften skal vi høre foredrag. Det er kriminalforfatter og tidligere fængselsbetjent gennem 37 år, ved Københavns fængsler Tom Thomasen, der kommer og underholder.
Foredraget fører dig ind i livet bag de høje mure, hvor håndtagene sidder udvendigt på dørene. Tom Thomasen er en underholdene historiefortæller, så vi kan glæde os.

Torsdag den 31. marts kl. 19
Denne aften får vi besøg af den professionelle sangerinde Lise Nees. Hun har et bredt repertoire at byde ind med. En masse skønne sange, som der både kan lyttes til og synges med på.
Mellem sangene fortæller hun små, sjove historier om deres tilblivelse, noget om kunstnerne, som i sin tid fremførte dem - eller oplevelser fra sit eget liv i den danske teaterverden. Der bliver serveret smørrebrød - så husk bestik.

Torsdag den 28. april kl. 19
Da vi måtte aflyse aftenen med Midtsjællands spillemandslaug i januar, har vi lavet en aftale med dem om at underholde med deres glade spillemandsmusik, samt forestå fællessang

Torsdag den 19. maj - UDFLUGT
Udflugt til Orø med afgang kl. 9.30 fra Nordcentret.
Vi sejler fra Holbæk. Rundtur på øen med guide. Spisning samt kaffe på Orø kro. Sejler hjem med trækfærgen ved Hammer bakker.

 

 Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19. Dørene åbnes 1/2 time før og vi slutter kl. 21.30. Pris for underholdning og fortæring er 75 kroner. Til januar serveres der smørrebrød, så husk bestik.
Tilmelding en uge før til Jonna Pedersen tlf. 93870217